Twentse E-bike dagen

Tijdens Lente Fair Twente de Twentse E-bike dagen

De Twentse E-bike dagen is een initiatief van meerdere fietswinkels uit de regio, waaronder Ten Tusscher, ……. en met als sponsoren alle grote fietsmerken.
Alle grote merken zijn vertegenwoordigd om de nieuwste modellen te presenteren. Bezoekers kunnen tijdens de fair diverse modellen op een
speciaal ingericht parcours gratis testen. Een mooie ronde fietsen om te voelen en beleven! Tevens staan er professionals klaar om alle vragen te beantwoorden.
Na een bezoek aan Twentse E-bike dagen weet de bezoeker precies welk merk en type het beste bij hem/haar past.

Tijdens de Lente Fair Twente vindt u een groot aanbod op het gebied van e-bikes. De exposanten hebben o.a. e-bikes van de merken:

Cannondale Trek GazellePegasusIdworxGiantSpartaBatavus, en Specialized.

Naast nieuwe e-bikes hebben zij ook een groot aanbod aan gebruikte e-bikes. Bent u overtuigd dat een elektrische fiets de juiste keuze is voor u? Kom dan naar de Lente Fair Twente.

twentse e-bike dagen
Bunkerpark-Bunkerstraat-Jerome

Rondleiding

Vliegveld Twenthe zal éénmalig speciaal voor deze gelegenheid rondleidingen organiseren naar de bunkers.
Een unieke rondleiding waar bezoekers het verhaal te horen krijgen achter deze bijzondere plek.

Eyecatchers

Naast deze rondleiding zijn diverse legervoertuigen te bezichtigen. Ga op de foto met een MIG.
Sta oog in oog met een Tank of loop tussen de bijzondere legervoertuigen. Tijdens de fair is de Vuurtoren opengesteld voor bezoekers. Neem een kijkje over de omliggende steden en leg de mooiste plaatjes vast!

Twentse-E-bike-dagen-2

Fietsparcours

Bezoekers kunnen tijdens de fair diverse modellen op een speciaal ingericht parcours gratis testen. Een mooie ronde fietsen om te voelen en beleven! Tevens staan er professionals klaar om alle vragen te beantwoorden.
Na een bezoek aan Twentse E-bike dagen weet de bezoeker precies welk merk en type het beste bij hem/haar past.

En nog veel meer

Zo is er is een modeshow, vertier voor kinderen zoals; abseilen, springkussen, etc en diverse exposanten verzorgen mooie demonstraties.