Mediaberichten Lente Fair Twente worden op deze pagina weergegeven.

 

De Lente Fair Twente

Lente Fair Twente die gepland staat op 21 & 22 april, heeft samen met Twentse E-bike dagen en Vliegveld Twenthe handen in één geslagen! Een samenwerking waar we trots op zijn, waarbij we elkaar kunnen versterken en welke perfect aansluit bij het concept van Lente fair Twente.

 

Twentse E-bike dagen

Twentse E-bike dagen is een initiatief van meerdere fietswinkels uit de regio, waaronder Jan ten Tusscher en Wim Landewé en met als sponsoren grote fietsmerken. De grote merken zijn vertegenwoordigd om de nieuwste modellen te presenteren. Bezoekers kunnen tijdens de fair diverse modellen op een speciaal ingericht parcours gratis testen. Tevens staan er professionals klaar om alle vragen te beantwoorden. Na een bezoek aan de fair weet de bezoeker precies welk merk en type het beste bij hem/haar past.

 

Vliegveld Twenthe

Met de locatiewijziging heeft ook Vliegveld Twenthe zich actief aangesloten aan de fair. Zij zijn bij uitstek de meest unieke locatie waarbij we Lente Fair Twente breder kunnen maken, aldus Johan Wolters. Vliegveld Twenthe zal speciaal voor deze gelegenheid rondleidingen organiseren naar de bunkers. Een unieke rondleiding waar bezoekers het verhaal te horen krijgen achter deze bijzondere plek. Naast deze rondleiding zijn diverse legervoertuigen waaronder een MIG, Tank en andere voertuigen te bezichtigen op de fair. Ook is de uitkijktoren opengesteld voor bezoekers waar zij een mooi uitzicht hebben op de omliggende steden.

 

Naast de beleving die voort is gekomen uit de samenwerking, is er nog meer te beleven. Er is o.a. een modeshow, vertier voor kinderen en diverse exposanten verzorgen mooie  demonstraties. Lente Fair Twente is een dynamisch evenement voor het hele gezin!

 

Openingstijden:                                              Entreeprijzen:

Zaterdag 21 april        11.00 – 18.00 uur         Online tickets € 5,- (aan de kassa € 7,50)

Zondag 22 april           11.00 – 18.00 uur        Kinderen tot 12 jaar gratis toegang

 

Locatie: Vliegveld Twenthe

 

Beleef Lente Fair Twente met het hele gezin!

Kijk voor meer informatie of deelnemen op www.lentefairtwente.nl

 

Lente Fair Twente wordt georganiseerd door CNO-Expo BV. Sinds 2005 is CNO-Expo actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vak- en consumentgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo organiseert met succes o.a.:

De Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland, Christmas Fair Twente, Melkvee- en Akkerbouwdagen Opende & Liempde, Milchvieh & Ackerbautage Münster-Nienberge en HABITO Bedrijvenbeurs Rijssen.

 

Noot voor de redactie:

Voor meer (achtergrond)informatie en/of high. res foto’s of het plaatsen van mediaberichten Lente Fair Twente kan contact worden opgenomen met CNO Expo,

Margreet Heering, tel.085 – 773 10 85 of mail: info@cno-expo.nl