Vliegveld Twenthe, absolute toplocatie

Locatie exposanten Lente Fair Twente

21 en 22 april 2018 Locatie exposanten Lente Fair Twente

De locatie exposanten Lente Fair Twente is op vliegveld Twenthe, de perfecte plek en zal plaatsvinden op zaterdag 21 & zondag 22 april 2018. Het Vliegveld Twenthe heeft zich actief aangesloten aan de fair. Zij zijn bij uitstek de meest unieke locatie waarbij we Lente Fair Twente breder kunnen maken. De Strip met stoere shelters, bos, gras, oude gebouwen, legervoertuigen en de MiG zijn het decor voor de fair.

Locatie Vliegveld Twenthe zal éénmalig speciaal voor deze gelegenheid rondleidingen organiseren naar de bunkers. Een unieke rondleiding waar bezoekers het verhaal te horen krijgen achter deze bijzondere plek. Naast deze rondleiding zijn diverse legervoertuigen waaronder een MIG, Tank en andere voertuigen te bezichtigen op de fair. Ook is de vuurtoren opengesteld voor bezoekers waar zij een mooi uitzicht hebben op de omliggende steden.

Vliegveld Twenthe 
Vliegveldweg 345
7524 PT Enschede

locatie vliegveld twenthe
locatie exposanten lente fair twente

Vliegveld Twenthe

Ruimte voor iedereen

21 en 22 april 2018 Locatie Vliegveld Twenthe

Met 50 hectare outdoor en 2 hectare indoor, biedt Vliegveld Twenthe meer ruimte dan elke andere evenementenlocatie in Europa. Door flexibel ruimtegebruik en het samen, of juist los van elkaar, kunnen inzetten van de locaties, zijn events van elk formaat bij ons aan het perfecte adres. Naast een bijzonder ‘experience’ bieden zij een aantal zekerheden.

Vliegveld Twenthe is vooral ook de plek waar de historische omgeving, het buitengevoel en de grenzeloze mogelijkheden voor events je verhaal versterken.

Bij een vliegveld denk je aan een grote open plek, geschikt voor een main stage en duizenden festivalgangers. Vliegveld Twenthe biedt echter ook intieme shelters en bunkers waar subsessies kunnen plaatsvinden. De ruim zestig locaties op het terrein zijn eenvoudig te combineren en maken ook de Lente Fair Twente tot een unieke beleving.