Bezoek Lente Fair Twente

Bezoek de Lente Fair Twente op zaterdag 21 en zondag 22 april a.s.

Een heerlijke dag uit met het gehele gezin. Bezoek de lente fair Twente binnenkort op de locatie vliegveld Twenthe, de perfecte plek voor het hele gezin met de mooiste items en leukste activiteiten.

Elk jaar weer als april begint gaat het buitenleven weer van start.

Het zonnetje begint weer te schijnen, de koeien mogen weer naar buiten en tuin kan weer gereed worden gemaakt voor de lange zomerdagen. Houdt u ook zo van de lente? Dan mag een bezoek aan Lente Fair Twente op 21 & 22 april 2018 niet ontbreken in uw agenda.

Een prachtige ambiance wordt gecreëerd door tientallen luxueuze pagodetenten, van waaruit vele bedrijven zich presenteren. Tijdens deze fair steken we BBQ aan, gaan we huizen verbouwen en laten we tuinen weer bloeien. Een echte beleving voor jong en oud.  U vindt op de fair groot aanbod van diverse standhouders die hun producten presenteren, vertier voor de allerkleinsten onder ons en heerlijke proeverijen en workshops om inspiratie op te doen.

 

Wat is er te beleven?

  • Verschillende exposanten met de mooiste producten en demonstraties
  • Op het E-bike parcours kun je de nieuwste fietsmodellen gratis testen
  • Maak een unieke rondleiding naar de bunkers en luister naar het verhaal achter deze bijzondere plek
  • Leuke speelhoeken voor de allerkleinsten
  • Klim in de uitkijktoren en je kunt alle steden rondom het vliegveld zien
  • Ga op de foto met de MIG of een stoere tank

Een fair voor mannen & vrouwen, voor jong en oud. Laat je inspireren en geniet van het complete aanbod en de gezellige sfeer die de Lente Fair Twente zal bieden.

Historie

In juli 2014 koopt de familie Van Eck uit Maarssen 50 ha bestaand vastgoed en voorzieningen die deel uitmaken van de voormalige vliegbasis Twenthe. Het gaat om ‘De Strip’ met daarop de voormalige taxibaan en verkeerstoren, de oude en nieuwe brandweerkazerne en acht F16–shelters. Ook Hangar 11, het munitiebunkerpark en de werkplaatsen op Oostkamp worden eigendom van de familie.

Met hun passie voor en kennis over het herbestemmen van historische locaties, dopen zij de oude vliegbasis in rap tempo om tot unieke evenementenlocatie. Ook Lente Fair Twente heeft de weg gevonden naar dit prachtige evenementenlocatie.